Privesc.Eu este cel mai mare proiect de transmisiuni live din Republica Moldova și România. Transmitem în direct cele mai importante evenimente din ambele țări.

Dislocați în cele mai mari orașe de pe ambele maluri ale Prutului, operatorii aduc zilnic, direct în casele și oficiile Dumneavoastră, toate evenimentele de rezonanță: ședințele Parlamentului, Guvernului, conferințe de presă, summit-uri, congrese, întruniri, meciuri sportive, festivaluri etc.

Privesc.Eu nu face altceva decât să ofere tuturor posibilitatea de a urmări evenimentele la zi de la început până la sfârșit. Accesând www.privesc.eu, toți pot recepționa informația direct din prima sursă și au posibilitatea de a trage concluziile fără intervenție, distorsionare și/sau cenzură. În acest mod, se evită și comentariul jurnalistic, deseori restant la capitolul echidistanță.

Toate evenimentele video transmise în direct sunt arhivate și stocate în biblioteca online a portalului. Acestea sunt disponibile la orice oră și pot fi vizionate sau preluate. Pe chat-ul Privesc.Eu vizitatorii pot lăsa comentarii, expimându-și opiniile despre ceea ce se difuzează.

Site-ul și widgetul TV are o acoperire de-a dreptul impresionantă atât în lumea virtuală din Republica Moldova, cât și cea din România. Portalul www.privesc.eu este accesat lunar de circa 2 milioane de vizitatori unici. Cei care navighează pe Internet află despre Privesc.Eu și datorită televizorului (widget-ului), preluat de circa 4000 de site-uri din România și Republica Moldova. Widget-ul este plasat pe paginile web ale celor mai importante structuri guvernamentale, politice, instituții mass-media, blogosferă etc.

Din 2009 și până astăzi noi am transmis live 55394 evenimente. Echipa noastră a filmat cumulativ 56996 ore.


Doar partenerii și membrii clubului Privesc.Eu pot descărca conținutul video, multiplica și distribui fără restricții, cu menționarea obligatorie a sursei, după modelul următor:
Video oferit de Privesc.Eu sau Transmisiune în direct realizată de Privesc.Eu.