Întrebări frecvente despre abonament.

De ce unele evenimente sunt publice iar altele sunt doar pentru abonați?

Evenimentele publice sunt achitate de către organizatori. Evenimentele la care organizatorii nu au rezervat buget pentru transmisiuni, noi le difuzăm doar pentru abonați. Excepție fac unele evenimente de interes major: Parlamentul, Guvernul...

De ce se percepe o taxă pentru abonament?

Economia Internetului e simplă. Atât calculatorul Dvs cât și serverele noastre sunt conectate la provideri de Internet, care percep o taxă pentru conectare și volumul de date transmis prin acea conexiune. Cum Dvs. achitați lunar, noi deasemenea achităm lunar pentru deservirea serverelor și pentru volumul de trafic pe care utilizatorii îl consumă. Deosebirea este că noi trebuie să achităm pentru mii de oameni care privesc.

Spre deosebire de alte site-uri care oferă conținut textual sau imagini, conținutul video consumă foarte mult trafic de date. Cheltuielile noastre doar pentru trafic sunt mult mai mari decât orice site de mass-media.

Alte site-uri din Moldova dau toate live-urile public! Voi de ce nu?

În ultimii ani Privesc.Eu a crescut atât de mult, încât nu ne mai permitem să achităm toate evenimentele publice.

Alte site-uri care își permit să dea live-uri publice, fie că sunt subsidiate de alt departament din aceași companie, fie volumul de oameni care privesc este foarte mic și nu-i bate la buzunar. Atunci când vor crește în popularitate ei vor elimina evenimentele publice.

De ce nu folosiți Youtube, Livestream, Ustream? Acolo e ieftin sau chiar gratuit!

Arhiva Privesc.Eu e foarte mare, peste 27 mii de evenimente și zeci TBytes de date. Nici un alt serviciu nu ne va da gratuit sau ei va plasa foarte multă publicitate. Noi am avut și o experiență neplăcut în trecut. Un serviciu de video hosting ne-au închis contul doar pentru că un eveniment nu s-a încadrat în politica lor.

Prețul abonamentului mi se pare exagerat!

Prețul este calculat în dependență de costul traficului pe care îl consumă un om privind un eveniment. Avem mai multe pachete din care puteți alege.

Nu vreau abonament? Eu doresc să plătesc doar pentru un singur eveniment.

Din păcate prețul pentru un singur eveniment este foarte mic, la tranzacția bancară vom pierde jumătate din prețul pe care îl plătiți.

Alimentați contul Dvs cu minimum 10 euro și veți putea privi 10 eveniment marcate la abonament.

Vreau abonament, cum să o fac.

Mai întâi de toate trebuie să vă faceți un cont Privesc.Eu sau să vă logați dacă aveți un cont, apoi să alegeți un pachet de abonament și să-l plătiți cu cardul sau paypal.

Eu nu am card și nici Paypal, ce mă fac?

Contactați-ne prin email info@privesc.eu, să vă oferim posibilitate să achitați abonamentul pentru un an.

Ținem foarte mult la clienții noștri și dacă nu v-am convis să cumpărați un abonament sau dacă mai aveți întrebări, vă rugăm să utilizați chat-ul din josul paginii.

Vă mulțumim că sunteți alături de noi!