1. Materialele și informațiile accesibile prin intermediul site-ului www.privesc.eu

Continutul, design-ul site-ului și baza de date colectată de la utilizatori reprezintă proprietatea www.privesc.eu și sunt protejate de legislația în vigoare în privința drepturilor de autor și a drepturilor conexe. Conținutul site-ului poate fi utilizat exclusiv în scop personal. Orice utilizare în alte scopuri decât personale se va face doar cu acordul scris în prealabil al www.privesc.eu Este strict interzisă copierea, reproducerea, vânzarea parțială sau integrală a conținutului.

Este permisă reproducerea pe alte site-uri doar cu specificarea sursei și cu link către site-ul nostru, după următorul model: Sursa: Privesc.Eu - www.privesc.eu

Materialele video sunt disponibile în 3 variante:

Abonații sau membrii clubului Privesc.Eu pot descărca sau accesa toate materialele disponibile pe site-ul Privesc.Eu.

2. Rambursarea

Utilizatorul poate solicita rambursarea sumei achitate pentru achiziționarea unui abonament lunar, fără penalități, în termen de o zi lucrătoare de la efectuarea plății. Solicitarea poate fi transmisă în scris, prin e-mail: info@privesc.eu.

Rambursarea valorii abonamentului se face în cazul în care Privesc.Eu nu dispune de video dorit care a fost inclus la abonament premium sau calitatea înregistrării acelui video e de proastă calitate.

Timpul de rambursare poate depinde de politicile companiei, sau ale băncilor implicate, și nu va depăși 30 de zile de la data primirii solicitării de rambursare.

Rambursările vor fi efectuate în conformitate cu prevederile legilor sau reglementărilor în vigoare în statul din care a fost cumpărat produsul și în statul în care se efectuează rambursarea. Sub rezerva prevederilor anterioare, rambursările vor fi efectuate în moneda de plată a produsului.

Privesc.eu poate refuza rambursarea dacă cererea este făcută după termenul de o zi lucrătoare de la data achiziționării abonamentului și dacă produsul livrat corespunde în totalitate criteriilor solicitate de către utilizator.

3. Modificarea termenilor și a condițiilor

Privesc.Eu își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul termenilor și condițiilor de utilizare, fără o notificare anterioară a utilizatorului.